Bloggkalender

Blogg

Föreningscoach & instruktör

​I helgen blev jag certifierat som föreningscoach i syfte att utbilda föreningar i föreningskunskap ocj föreningsutveckling samt lösa upp eventuella konfliker i föreningar. Utbildningen har pågått under 1 år med helgstudier ca. 1 gr per månad.

 Nu skall jag ut till föreningar som efterfrågar mina tjänster och utbilda i föreningskunskap och utveckling. Det skall bli roligt och utmanande.

Jag är även instruktör under 1 kväll i veckan under våren och hösten. Där får jag möjlighet att se mina medmänniskor utvecklas och lösa problem med min coachning.

Jag har återupptagit min styrketräning som legat i dvala under 30 år. Jag fokuserar nu på kondition, mage & rygg i första hand. Målet är att öka den psykiska uthålligheten och må bättre fysiskt.

Jag har också börjat träna hundarna mer fokuserat i lydnad, utställningsträning,  tävlingslydnad och spår&sök träning. Målet är utställning under somamr- hösen och tävling under hösten.


Letar vidare

Vid lediga stunder är hunddata och avelsdata min nya vän i syfte att finna lämpliga partners till Alexia. Det är inte utan att jag blir lite sugen på lite nytt blod till kenneln. Före det blir aktuellt behöver jag införskkaffa en större bil som kan förvara hundarna under träningspassen, då volvon börjar bli lite trång. 

Star gym i Härnösand för min fysiska träning är otroligt skönt när jag har ett stilla sittande arbete. Målet är att bygga upp konditionen igen. Det är en lyx med flextid, kunna förskjuta arbetstiden, jobba hemifrån samt över 30 dagars semester. Det finns nu möjlighet att kunna jobba hemifrån fler dagar i veckan, vilket jag definitivt kommer att nappa på.

 


RSS

 

Bloggerska

_DSC0089

Lise-Lott Pettersson

Blogghistorik