information om Gladhoffe huset

Gladhoffe huset är ett ombyggt stall som används som hundhus.

* Det finns 2 stora hästboxar med anslutning till hundgårdar och det finns en mindre box med anslutning mindre hundgård.

Lilla boxen (3): Den lilla boxen rymmer en större hund eller  1-2 mindre hundar. I boxen finns en barnsäng och skinnfåtölj. Mattor på golven finns på vintern. Fri tillgång till anslutande hundgård på dagen. Liggplats under tak finns. Utomhus lampa finns i hundgården.

Den stora boxen boxen (2): Den boxen rymmer 2-4 större hundar. I boxen finns resårmadrass, fåtölj, soffa.Mattor på golven finns på vintern. Fri tillgång till anslutande hundgård på dagen. Liggplats under tak finns. Utomhus lampa finns i hundgården.

Mellanstora boxen rymmer 2 större hundar.I boxen finns resårmadrass, rottingsoffa, soffor. Mattor på golven finns på vintern. Fri tillgång till anslutande hundgård på dagen. Liggplats under tak finns. Utomhus lampa finns i hundgården.

Övrigt: Det finns en stereo som är inställd på radiokanal som går på hela dygnen. Värme finns i form av elradiator som går på timer, men kommer att bytas till ett luftvärme system. Idag håller värmen runt 10-15 grader inomhus på vintern.

De hundar som sover över i hundhuset på vår-vinter-senhöst får hundtäcken på sig om tempraturen riskerar understiga 10 grader. 

Aktivering: De hundar som sover över får en längre hundprommenad i koppel på dagen samt  springa i lekhagen några timmar per dag och de får komma in i huset med oss några timmar per dygn. 

Våra hundar älskar att vistas i sitt hus på dagarna.

 

 

Skänkt och sponsrat

Inventrarierna i Gladhoffe huset är skänkt av mina kära kollegor  som har haft överblivit liggande. Vi tar regelbundet emot nya inventarierna då det slits av hundarna. 

Stängslet i lekhagen är begagnat viltstängsel som vi hämtat på plats och betalt med smörgåstårta. 

Städning

Vi damsuger och ångtvättar regelbundet inventarierna i Gladhoffe huset. 

Bilder på Gladhoffe huset

20160207_06550520160207_06551920160207_065439från mobiltelefon 2015 988

Godkänd

Anläggnngen är godkänd av SKK kennelkonsulenter 2016